четверг, 24 мая 2018 г.




TetriX
IT-fest – уже третій рік збирає вершки ІТ спільноти України.

22 травня цього року, за допомогою ГО Human Capital of Ukraine та Сектору працевлаштування КНУ ім. Т. Шевченка, на факультеті комп’ютерних наук та кібернетики відбувся ІТ-фестиваль  TetriX.
Це платформа, яка поєднує інтереси амбітної і талановитої молоді та передових high-tech компаній. Ми зустрілись для того, щоб продемонструвати молодим спеціалістам можливості для професійного розвитку та старту у сфері ІТ та High-tech.

Загалом на фестивалі були присутні близько 1000
студентів та випускників КНУ імені Тараса Шевченка та інших провідних ВНЗ Києва.

Найпопулярнішою активністю став ярмарок вакансій, де були представлені такі компанії, як Genesis, EPAM, Intetics, Global Logic, Intersorg, SMM school, Kodisoft, Альфа-банк.  Генеральними партнерами виступили Ubisoft та 3shape.
Гостей розважали у стилі old school та hi-tech:можна було погратися з роботами, зазирнути у віртуальну реальність і навіть надрукувати собі лайки на 3D- принтерах.

Ми також провели: круті воркшопи із експертами компанії 3
Shape та олімпіаду з математики, логістики та креативності для smart guys, участь у якій взяли близько 100 осіб.  До речі, 10 найкращих учасників олімпіади отримали  не лише подарунки, а й пропозиції працевлаштування від партнерів фестивалю.
Родзинкою фестивалю став ІТ лекторій, спікерами якого були David Braun - професійний і харизматичний лектор, його виступи на #iforum одні з тих, що збирають найбільше слухачів, а його творіння TemplateMonster.com - один з найкращих шаблонізаторів. Дмитро Вольф – професійний тренер, який розповів, чому частину співробітників перекупляють інші компанії,  Constant Learning – нові стандарти навчання, або як не перетворити офіс в школу для ледарів. Євгенія Безпалова – людина, завдяки якій минулої осені стартував грандіозний проект Big Data Lab від Vodafone Ukraine, і зараз в самому розпалі проект DEV Challenge та інші професіонали.
TetriX – це було круто.
До зустрічі на осінньому ІТ-фестивалі TetriX.


0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації