четверг, 10 мая 2018 г.



Друже,
Раді повідомити, що програма вже відкривається! Обирай свою групу, надсилай резюме та мотиваційний лист до 13 травня і приєднайся до найкрутішої команди!

Цього року ми відкриваємо програму у таких групах:
International Donor Organizations


IDO group is a cross functional team primarily working with development assistance agencies and international financial institutions on diverse and often innovative projects aiming to positively impact reforms in Ukraine. Clients include the World Bank, USAID, EBRD, EIB, United Nations, and others.


Our office is currently engaged in subject areas as diverse as healthcare reforms, energy market reforms, private sector competitiveness, and transportation. Tasks will include assisting project managers with research and project management, helping with presentations, and any kind of support needed by senior staff while you learn a lot about the business.




Cyber Security


Ти цікавишся інформаційними технологіями, що пов'язані з кібербезпекою; словосполучення Penetration Testing, Kali Linux, Metasploit and Wireshark вже давно є частиною твого словникового запасу; участь у змаганнях Capture the Flag займає більшість твого вільного часу; ти шукаєш можливість для початку своєї кар'єри етичного хакера у світового лідера в галузі кібербезпеки?


Якщо твої відповіді «так» – ми будемо раді бачити тебе у нашій команді професіоналів з питань кібербезпеки.


Разом з нами ти візьмеш участь у проведенні тесту на проникнення до корпоративних мереж або веб-ресурсів, допоможеш створенню ефективних систем захисту найбільш вразливих активів і зменшенню ризиків кібератак, використаєш передові процеси та технології для забезпечення вчасного виявлення та керування кіберзагрозами.




TI Advisory


Ми – фанати технологій, аналітики даних, цифрової трансформації, електронного документообігу, тестування програмного забезпечення, UI/UX-дизайну та сучасних підходів до автоматизації бізнесу. Ми допомагаємо бізнесу та державі ставати сучасними та впевнено рухатися у XXI столітті.


Ми працювали над створенням системи eHealth для Міністерства охорони здоров’я, над впровадженням сучасних технологій у державних банках, допомагали великим роздрібним компаніям виходити на український ринок з використанням сучасних цифрових підходів.


Якщо тебе цікавить все вищеописане – тобі до нас.




Financial Service Industry (FSI)


У тебе є нагода приєднатися до команди змін у банківській сфері. Ми працюємо з державними та комерційними банками і не обмежуємо себе вузькими межами фінансової діяльності, а беремося за проекти з різних напрямків діяльності банківських установ. Операційна ефективність, реінжиніринг бізнес-процесів, інформаційні ризики, масштабні ІТ-проекти – вам буде з чого вибирати! Якщо ти думаєш, що банківський бізнес – це лише бухгалтерські проводки і прошнуровані журнали звітності, то ми маємо чим тебе здивувати. Приєднуйся до команди, яка займається реорганізацією банківських процесів, зміною організаційної структури, а також складними та масштабними технологічними проектами. Переконайся особисто, що банк у XXI столітті – вже не стільки фінансова, скільки ІТ-компанія.




Finance Transformation/Supply Chain


Будучи в ролі консультанта з трансформації фінансової функції, ти зможеш стати частиною команди з оптимізації процесів і вдосконалення методології у сфері бухгалтерського обліку і звітності, складання бюджету, управління витратами, оборотним капіталом та інших фінансових напрямах.


У ролі консультанта з керування ланцюгами постачання ти дізнаєшся про найкращі практики у бізнес-плануванні, закупівлях, логістиці та інших сферах створення й управління вартістю компанії.


Чудова можливість отримати практичний досвід консультування у сфері операційного та фінансового менеджменту!


Ми допомагаємо нашим клієнтам пропрацювати рішення від концепції до впровадження. Якщо шляху не існує – створи свій власний!





Research & Analytics


Якщо ти завжди тримаєш руку на пульсі економічного та бізнесового життя в країні; якщо тобі цікаво, чим живуть ринки енергетики, сільського господарства, ритейлу та будь-якої іншої сфери; якщо тебе не лякають завдання «оцінити потенціал харчового ритейлу в Республіці Мозамбік» та «основні напрями розвитку білорусько-китайського бізнесу» – тобі до групи Research & Analytics.


Готуючи різноманітні матеріали та аналізуючи залежності, про які навіть не мав гадки, ти будеш безпосередньо допомагати партнерам, індустріальним лідерам і просто ініціативним делойтівцям (а в нас їх 400+) у прийнятті обґрунтованих рішень та пошуку інсайтів, про які вони навіть не здогадувалися. Упродовж близько 2-х місяців у команді ти не лише зрозумієш, чим займається компанія (адже можеш бути задіяним як у завданнях команди Strategy & Operations, так і Business Development), а й навчишся добувати найрізноманітнішу інформацію та будувати припущення у будь-якій сфері.




Deloitte Garage


Наша група – це стартап всередині великої компанії, який постійно розвиває свій сервіс, зокрема допомагає акціонерам компанії вирішувати найважливіше завдання: драйвити бізнес в умовах постійних змін.


Ми – крос-функціональна команда інновацій, яка допомагає бізнес-підрозділам компанії «Делойт» в Україні реалізовувати ідеї «за наукою» (дизайн-мисленням).


Якщо ти хочеш пройти унікальну школу підприємництва та креативності в реальному бізнес-середовищі – тобі до нас!




Strategy/Municipal and Regional Development


Цього літа ти можеш розпочати свою кар'єру і поліпшити свої професійні навички разом із командою стратегічного консалтингу та групою муніципального і регіонального розвитку компанії «Делойт» в Україні.


Ми допомагаємо нашим клієнтам розробляти та впроваджувати стратегії для розвиту і зростання, запроваджувати нові інструменти для підвищення ефективності управління компаніями та містами, а також перетворювати міста на драйвери трансформації економіки України.


Тобі цікаво? Приходь на стажування до нашої команди!




Human Capital Advisory Services


Найдорожчий капітал будь-якого бізнесу – його люди (таланти).


Хочеш дізнатися як примножити результати діяльності організацій за допомогою ефективного управління персоналом? Тоді приєднуйся до нас!


Щодня ми допомагаємо нашим партнерам – провідним гравцям різних сфер ринку – будувати та оптимізувати процеси оцінки персоналу, розвитку та навчання ключових працівників, створення продуктивної організаційної структури, формування корпоративної культури. Разом ми привносимо все, що розвиває людський потенціал організації.


Наша мета благородна і непроста – досягти нових щаблів розвитку бізнесу завдяки внеску кожного окремо й усієї команди загалом.




Deloitte Academy


Ми створюємо спільноти професіоналів шляхом проведення різноманітних заходів на актуальні для сучасного бізнесу теми: навчальних програм, публічних дискусій та майстер-класів від відомих топ-менеджерів, успішних підприємців, громадських і культурних діячів.


Якщо тобі цікава освітня тема, ти не мислиш свого життя без різноманітних подій, постійного навчання і розвитку та спілкування з людьми, ми будемо раді бачити тебе в нашій команді.




Talent/Employer branding


Чому одні компанії успішні, а інші ні? До одних мріють потрапити сотні чи навіть тисячі талановитих спеціалістів, а інші потерпають від дефіциту талантів? Знаєш відповіді на ці питання? Мрієш розвиватися у напрямі employer branding та graduate recruitment? Хотів би побачити програму стажування зі сторони організатора? Чи, можливо, хочеш створити свій власний проект для студентів і молоді?


Разом із нами на тебе чекає багато інсайтів, креативності та самореалізації у наймасштабніших подіях!

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації