понедельник, 14 мая 2018 г.




AB InBev Efes допомагає будувати кар’єру мрії

Один з лідерів пивоварного ринку, компанія AB InBev Efes, запрошує молодих спеціалістів на оплачувані програми стажування, під час яких можна не лише набути нових навичок, дізнатися про функціонування глобальної компанії та особисто поспілкуватися із топ-менеджерами, а й розпочати вдалу кар’єру.
AB InBev Efes підготувала три програми стажувань, кожна з яких спрямована на розвиток потенціалу перспективної молоді, що зможе долучитися до подальшої побудови успішного та соціально відповідального глобального бізнесу. Обирай та починай кар’єру мрії!
Кар’єрна програма Fast Track Apprenticeship у Бізнес-сервіс-центрі (Харків) розроблена для того, щоб перетворити талановитих випускників у майбутніх лідерів. Стажер отримає 2 оплачувані посади терміном на 6 місяців кожна. Вони дають практичний досвід роботи в різних відділах оперативної частини, що допоможе поліпшити професійні навички та вивчити робочі процеси зсередини. Стажери також зможуть брати участь у проектах і презентувати свої рішення топ-менеджменту компанії.
Глобальна програма управлінських стажувань Global Management Trainee — це перший крок у побудові міжнародної кар'єри. Протягом 10-місячної програми повного робочого дня стажери мають можливість зануритися в робочий процес і навчитися нести відповідальність за реальні бізнес-проекти. Програма покриває практично всі аспекти бізнесу — від виробництва і логістики, продажів, маркетингу до інформаційних технологій і послуг для бізнесу. Від початку навчання в Сент-Луїсі (США) і до презентації результатів студенти розглядаються як майбутні лідери, навчаються менеджменту та роботі в команді лідера світового пивоваріння.
Програма управлінських стажувань на виробництві Supply Management Trainee розрахована на 7 місяців, передбачає отримання навичок проектного та загального менеджменту, ознайомлення з технічними та практичними аспектами пивоварного бізнесу. Стажери матимуть можливість внести зміни до вже налагоджених процесів, запропонувавши свої рішення щодо їх поліпшення, а також отримати практичний досвід у виготовленні відмінного пива.
«Глобальний погляд на бізнес є найкращою основою для досягнення успіху, — говорить випускник Global Management Trainee Станіслав Рибачук, бренд-менеджер сегмента «преміум» компанії AB InBev Efes. — Десятимісячна оплачувана програма, за якою я стажувався, дозволила зсередини дізнатися, як працює найуспішніша в світі пивоварна компанія, познайомитися з її президентом, топ-менеджментом та з 200 стажерами з різних країн світу. Ми мали можливість спробувати свої сили в різних підрозділах, і завдяки цьому я визначився, де розпочати кар’єру».
За результатами програм найкращі стажери можуть отримати запрошення приєднатися до великої міжнародної команди професіоналів AB InBev Efes. Компанія прагне залучити до свого колективу перспективних, амбітних і талановитих фахівців, адже вірить, що вони можуть запропонувати свіжі ідеї для розвитку бізнесу.
Ніна Ганічева, фахівець із систем менеджменту (Велика Британія, Магор) і випускниця програми Supply Management Trainee Programme додає: «Програма покриває всі аспекти ланцюжка постачання — від закупівлі сировини, виготовлення, пакування і до логістики та доставки. Я мала можливість перетворити свої знання у дію під час реалізації цікавих проектів і глибокого занурення у виробничі процеси. Після програми я стала експертом із систем управління виробництвом і відповідаю за впровадження глобальних стандартів компанії на заводі».
Детальніше про лідерські кар’єрні програми AB InBev Efes — на сайті http://www.bestbeerjob.com.
Надсилай резюме і розпочинай карєру мрії просто зараз!

Інформаційна довідка:

AB InBev Efes є одним із лідерів українського пивоварного ринку та є спільним підприємством найбільшої у світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev та найбільшої пивоварної компанії Туреччини Anadolu Efes.
AB InBev Efes в Україні має три броварні у Чернігові, Харкові та Миколаєві.
Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Beck’s, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller; а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулівське Оригінальне».


0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації