воскресенье, 22 апреля 2018 г.







Понеділок – дуже і дуже важкий день. Ми усі про це знаємо. А ще ми знаємо, що як тиждень почнеш, так його і проведеш. А це означає, що заради успіху треба полюбити понеділки.

1. Не думай про вихідні. Дуже часто, нам складно зосередитись у полнеділок тому, що думками ми іще літаємо у хмаринках вихідних.  Приємні спогади – це звичайно плюс, але не у понеділок вранці. Для того, щоб налаштувати себе на робочий лад складіть ранком список справ на день та на тиждень. Це не тільки подоможить вам швидко переключитися, а й стати більш продуктивним.

2. Здоровий спосіб життя. Ні, ні, ні, не хвилюйся, ми зараз не пропагуємо відмовитись від бургерів та почати бігати зранку (хоча це і добре). Ми пропонуємо тобі притримуватися основних засад здорового способу життя: лягати і прокидатися в один і той самий час, снідати, прокидатися  «з запасом», щоб ранком знайшовся час для неспішної прогулянки. Також не вмикай радіо чи телевізор, сучасний інформпростір занадто зайнятий негативом, краще увімкни музику – це допоможе тобі розслабитися і налаштуватися на робой лад.

До речі, зарядка з ранку і дійсно корисний сніданок, вже через декілька тижнів покращать твое самопочуття. І ніякої кави на пустий шлунок!


3. Новий тиждень - це завжди багато планів. Нам чекає великий обсяг роботи, і тому ми починаємо нервувати - чи встигнемо? чи вийде? чи зможемо втілити все задумане? Ставтеся до своїх проблем як до завдань, як до планів, які ви обов'язково здійсніть. Налаштовуйтеся на успіх і думайте про результати. Проте в планах не слід дуже старатися. Якщо ви поставите перед собою надзавдання, які потім не виконаєте, понеділковий нудьга і незадоволеність лише посиляться.
4. На роботі,  щоб понеділок пролетів швидше, створіть для себе  приємну атмосферу:  наведіть порядок, увімкніть музику, відкрийте вікно – зробіть ваш офіс приємнішим.  Такж пообійайте собі приємний вечір, який ви заслужили переживший важкий понеділок.

5. А ось якщо понеділок видався дійсно «важким», не соромтеся просити про допомогу або відкладати не термінові справи на завтра. Виконайте ті обов'язки, які не терплять зволікання, а з рештою ви зможете впоратися у вівторок.

Любіть життя кожного дня і, навіть, по понеділках.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації