воскресенье, 15 апреля 2018 г.




Вступаючи до вузу у 17-18 років мало хто з нас реально розуміє чим він хоче займатися у житті. А навіть якщо і розуміє, то дуже скоро дізнається, що, навіть, у простого журналіста є більше 50 різних спеціалізацій. Це зводить з розуму.

Видихни, усе в порядку. Це абсолютно нормально не знати, ким ти хочеш стати, навіть, якщо ти уже закінчуєш вуз.

Ми підготували для тебе декілька порад, які допоможуть розібратися у собі.

1. Пригадай себе у дитинстві\ у середній школі. Згадай ким саме ти хотів стати і чому. Спробуй реалізувати свої дитячі мрії спочатку у рамках хобі. Це допоможе тобі зрозуміти чи лежить все ще ця справа тобі до душі.

2. Не бійтеся своїх «хочу». Більшість часу ви чуєте про те, як робити «потрібно» і «правильно». Це гарні поради, але нажаль вони не завжди працюють. Ще ні одна людина, яка не любила свою роботу, не досягала успіху. Тому не варто боятися, навіть якщо усі проти. Не існує гарної чи поганої роботи, існує тільки улюблена і ненависна.

3.
Розвивайтесь у глибину. На справді бізнес-книги це добре, психологічні тренінги- круто, а велика кількість стажуванні – чудовий досвід. Але сьогоднішній ринок праці вимагає бути професіоналом своєї справи. Тому віддавайте перевагу одній тематиці. Це дозволить вам краще розбиратися в предметі і швидше зрозуміти чи лежить та чи інша вакансія вам до душі.

4. Складіть план. Жодна багатомільярдна компанія не будувалася за один день. Уявіть що ви – велика компанія. Вкладайте гроші у себе і створіть бізнес-план свого розвитку. Не перевантажуйте себе роботою, але і не перетворюйтесь на лінивця. Розвивайтеся поступово, використовуючи кожну можливість. Не існує поганого досвіду, існують знання, які просто вам не потрібні.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації