среда, 25 апреля 2018 г.



24 квітня відбувся традіційний день кар'єри на економічному факультеті Університету, організований спільними зусиллями сектора працевлаштування студентів та аспірантів і адміністрації та студентських активістів економічного факультету. 

Студентам були запропоновані такі активності: - ярмарок вакансій, де кожен бажаючий міг поспілкуватися тет-а-тет із роботодавцями та знайти вакансію своєї мрії. 
                                                                                  - професійні воркшопи, на яких професіонали від компаній ділилися власним досвідом та порадами щодо успішного працевлаштування із молодим поколінням.
                                                                                
- економічний квест та інтерактивні розваги, завдяки яким студенти мали змогу перевірити власні знання та весело провести час.

У заході прийняли участь близько 400 студентів.

Ключовими темами воркшопів були: «Лайфхаки великого аудиту» від EY та Deloitte, а також «Секрети працевлаштування у міжнародних компаніях» від JTI та ProCredit Bank. Не менш пізнавальним інтерактивом став економічний квест. Компанії ProCredit Bank, P&G, KRESTON, EY та Deloitte надали тестові завдання та перевірили на міцність вміння і навички студентів у ігровій формі. Участь взяло 11 команд, ІІІ місце виборола команда «Total», ІІ – «ЕкономІнволвери», а переможцями стала команда студентів другого курсу – «Вершники».

Усі учасники отримали смачні подарунки, а переможці – цінні призи від спонсорів та партнерів заходу.

Серед представлених компаній були справжні акули бізнесу, зокрема генеральні партнери: Deloitte, EY, ПроКредит Банк, Japan Tobacco, партнери: Roland Berger, Procter&Gamble Ukraine, Kreston GCG та учасники PWC, KPMG, Baker Tilly, Mars, Nielsen Holdings plc, English Prime, BAT, Idea Bank, Cito Bank, PMU, МХП, Auchan, Райффайзен БАНК Аваль та інші.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації