воскресенье, 29 июля 2018 г.


Не знаєш чим зайнятися? Робота в офісі лякає тебе більше фільмів жахів? Боїшся втратити себе? Сьогодні ми підготували для тебе круту роботу для якої не потрібна освіта, тільки хист і любов до пригод.

1. Їжа. Якщо у тебе є смак, або ти просто фанат якогось продукту, то ти спокійно можеш знайти собі роботу дегустатора, аже смакові тестувальники є не тільки щодо алкоголю. Дегустатор, сиру, чаю, тортів та багатьох інших продуктів.

2. Подорожі. Якщо ти просто фанат подорожей, то сміливо можеш шукати собі роботу менеджеру з туризму, тестувальника готелей, автомобільного навігатора, професійного мандрівника та багатьох інших. Тут головне добре знати мову та не боятися пригод.

3. Вечірки. Любиш вечірки та різноманітні розваги? Тоді робота у сфері івентів – це саме те, що тобі потрібно. Тестуй, придумуй та організовуй і не забувай розважатися.

4. Кіно та серіали. Витрачаєш увесь свій вільний час за екраном комп'ютера та дивися по 10 серіалів одночасно? Не біда. Спробуй писати рецензії, або сценарії, описи для сайтів чи просто зніматися у серіалах та кіно.

5. Допомога. Ти справжній супермен, усіх вислуховуєш та даєш гарні поради? Тоді волонтерство – це для тебе, може спробувати ще гарячу лінію, або попрацювати з дітьми у дитячих будинках. До речі, притулки для тварин теж потребують таких людей. А ще не забувай, що можна статі віртуальним асистентом чи навіть особистим порадником.

6. Навчання. Маєш хист пояснювати складні речі просто? Досить займатися з ситами маминої подруги. Репетиторство, кураторство, або навіть інтернет-консультації. Ти можеш набагато більше.

7. Мода. Спускаєш усю стипендію на речі та слідкуєш за останніми трендами, маєш чудовий смак? Тоді інтернет-магазини одягу, робота баєром, особистий консультант зі стилю та багато іншого саме для тебе.

8. Письменник. У тебе купа крутих думок та класних історій? Письменник-фрілансер, журналіст-колумніст, блогер – інтернет до твоїх послуг.

Робота – це легко, важко – знайти те, що дійсно любиш. Не прогав свій шанс.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації