понедельник, 9 июля 2018 г.



Ваш зовнішній вигляд багато що скаже про вас роботодавцю, нітрохи не менше, ніж ваше резюме. Ви ж розумієте, що не може бути однакового ставлення до людини, яка прийшла на співбесіду у класичному костюмі, та у джинах з кросівками.

1. Вивчить фірму. Головне правило – це одягтися о місця. Наприклад – повсякденний стиль буде дуже дивно виглядати на співбесіді у банку, а класичний костюм при влаштуванні, наприклад, барменом. Тому вивчіть компанію подивіться фотографії у соціальних мережах, що зрозуміти, як сама вдягаються працівники.

2. Скромність, краще ніж екстравагантність. Навіть, якщо у компанії немає дрес-коду, то класичний манікюр буде виглядати краще, ніж фіолетовий лак, а сорочка, краще ніж футболка з супергероями. Запам’ятайте ви хочете сподобатися тому одягайтесь скромно, у чистий випраний одяг, без екстравагантних написів, розрізів, та кислотних кольорів.

3. Для дівчат дуже важливо підібрати правильну зачіску та аксесуари. Волосся краще зібрати у хвіст, а прикраси використовувати тільки, якщо вони є невід'ємною частиною вас: обручка, годинник, маленькі скромні сережки і так далі. До речі, якщо взуття на зручних підборах у вас немає, то краще обрати звичайний балетки, оскільки не зручні підбори не тільки будуть вас постійно відволікати і псувати настрій, ай можуть призвести до нещасного випаду, адже від хвилювання ми усі стаємо трохи незграбними.

4. Для хлопців важлива охайність: поголіться (якщо борода не є частиною вашого стилю), виперіть та випрасуйте одяг постарайтесь, щоб речі підходили одна до одної за кольоровою гамою. Якщо ви хочете використовувати парфуми, то оберіть легкий аромат.

Ну от і усе, і не забудьте посміхатися.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації