воскресенье, 22 июля 2018 г.



Часто буває так: на роботі усе добре, але ти усе більше і більше не хочеш туди ходити, і впадаєш у депресію. Як зрозуміти, що твоїй кар'єрі на даному робочому місці прийшов кінець? Існує кілька ознак, які повинні стати твоїми тривожними дзвіночками.

1. Я ненавиджу ходити на роботу

Якщо це відчуття переслідує тебе не тільки понеділками, які вважаються важкими, і п'ятницях, які аж надто близько до вихідних, варто задуматися і прислухатися до себе.

2. Робота вбиває моє життя

Якщо, крім роботи, ти не встигаєш приділяти час улюбленим людям, проводити незабутні моменти з сім'єю або займатися своїм хобі, потрібно щось змінювати. Робота − це далеко не все, з чого складається наше життя. Важливо, щоб часу та енергії вистачало на всі твої справи, щоб у тебе була можливість і бажання цим займатися.

3. Я не розвиваюся

Якщо на роботі ти готуєш каву, натиснувши на кнопку кавомашини, а решту часу проводиш гортаючи стрічку новин, це далеко тебе не заведе. Ми ростемо і розвиваємося тільки тоді, коли виходимо із зони комфорту і прагнемо до чогось більшого. Тому, якщо тобі здається, що ти застрягла на місці, не потрібно терпіти і вичікувати. Не прив'язуйся до колег або зручного розташування офісу, шукай нову посаду, підкорюй нові висоти.

4. У мене більше немає мотивації

Мотивація − твій двигун. "У мене непогана зарплатня" − це не мотивація. Якщо тебе не тривожить майбутнє компанії, ти не переживаєш за проекти і більше ні про що не мрієш, здається настав час шукати те, до чого лежить душа. У твоїй роботі повинні бути мета і сенс. В іншому випадку успішну кар'єру ти не побудуєш.

5. Мене чекають нові цілі

Основна проблема, яка заважає людям з легкістю змінювати місце роботи − страх. Страх невідомості, невдалої спроби, неправильного рішення. Але єдиний спосіб позбутися страху − кинути йому виклик. Пам'ятай, іноді потрібно пройти сотні доріг, щоб знайти власний правильний шлях.

За матеріалами: Тochka.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації