воскресенье, 24 июня 2018 г.



Резюме – це не тільки перший крок до пошуку роботи, це ще й своєрідна візитка картка, яка демонструє ваші знання, якості та можливості, тому треба дуже уважно поставитися до його складання.

1. Не розміщайте фотографій не ділового типу: у яскравому вбранні з вечірки чи  відпустки. Також уникайте фотографій з домашніми тваринами чи дітьми. Краще розмістити фото у діловому костюмі – це продемонструє серйозне ставлення до роботи.
2. Не вказуйте завий навичок. Зараз усі вміють друкувати і працювати з інтернетом – роботодавцю це не цікаво. Так само не цікаві і ваші перемоги на олімпіадах та ліні підробітки, які не мають відношення до даної вакансії. Тому краще переписувати резюме під кожну вакансію.
3. Вашу адресу електронної пошти, яка була створена ще в школі.Іноді резюме може бути ідеальним, але в останній момент роботодавець може вам відмовити через вашої адреси електронної пошти. Не варто вказувати в контактах імейл начебто svetkakonfetka@mail.ru або подібні речі, обрані в якості імені електронної скриньки ще у школі

4. Ваші недоречні хобі. Подумайте самі - чи потрібно роботодавцю знати про те, що ви любите підкоряти скелі, якщо робота ніяк з цим не пов'язана? Досить вказати тільки ті захоплення, які можуть бути пов'язані з роботою. Наприклад, в резюме, яке ви відправите керівнику туристичної фірми, варто вказати свою любов до подорожей або походів, але ніяк не захоплення вишивкою.

5. Ні слова про особисте! Допускається мінімум — особисті характеристики. Але не варто писати про знак зодіаку, ставлення до релігії, прихильності до політичного курсу.

6. Не скорочуйте слова і розшифровуйте абревіатури. Не використовуйте терміни, мало відомі в організації, для якої складається резюме. Простота – важлива частина успіху.

7. Не вказуйте свої вимоги. Наприклад, «дзвонити з 12 до 17 годин» або «роботу подобово не пропонувати».
І обо’язково перевірте своє резюме на граматичні помилки.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації