суббота, 9 июня 2018 г.



Робота влітку не лише допомагає не нудьгувати, а ще й збагачує університетські знання корисними практичними навичками й дозволяє підзаробити грошенят. Однак, пошуки роботи на літо суттєво відрізняються від пошуків звичайної роботи чи навіть стажування. Якщо ти вже заплутався то тобі точно до нас.

1. Дуже круто – якщо робота на літо буде за твоє професією. Але це не обов’язково. Навіть якщо ти обереш роботу офіціанта, баристи, консультанта, чи менеджера колл-центру ти спокійно зможеш використовувати цей досвід у майбутньому, оскільки робота у сфері послуг розів’є твої комунікативні навички та продемонструє роботодавцю твоє уміння спілкуватися з клієнтом.

2. Обираючи роботу лише на три місяці дуже важливо бути чесним та попередити про це роботодавця. Але не варто діяти без розсудливо і погоджуватися на неофіційне працевлаштування, якщо тобі не можуть забезпечити відкриття трудової книжки на такий короткий строк, то вимагай підписання трудового контракту. Так ти захистиш себе у разі не сплати заробітної плати.

3. Літо – це не тільки можливість заробити грошей, а й чудовий шанс познайомитися з крутими людьми. Тому не бійся брати участь у різних волонтерських проектах. Це допоможе тобі створити комунікативні зв’язки, які у майбутньому зможуть допомогти тобі знайти гарну роботу.

4. Якщо у тебе є така можливість, то обирай роботу для якої необхідно знання іноземної мови. Можливо ти не прокачаєш свої скіли до високого рівня, але точно не забудеш мову за літо. А це дуже і дуже важливо.

5. Не забудь відпочити. У багатьох студентів, які працюють улітку починається депресія від того, що у них не вистачає часу для відпочинку. Тому обирай роботу з не обтяжуючим графіком, або одразу домовся з роботодавцем пор відгули для того, щоб провести цей час з друзями та сім’єю.

Ну от і все. Гарної тобі роботи та чудового літа. 

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації