понедельник, 3 сентября 2018 г.



Літо – гаряча пора відпусток. Навіть найдовша та найкраща відпустка закінчується і… доводиться повертатися до роботи. Пропонуємо вам кілька порад, як правильно повернутися з відпустки і не нашкодити своєму здоров’ю.

1. Приготування.

Добре сплануйте відпустку. Ідеально, щоб у вас залишилось два-три дні на повернення до себе: перебування у рідній для вас атмосфері після подорожі, але не на роботі. Також гарно виходити з відпустки у четвер-п’ятницю – це допоможе прийти в тонус, але не втомитися.

Після відпустки не варто змінювати щось глобально. Кардинальні зміни витиснуть з вас як моральні, так і фізичні сили, які вдалося відновити під час відпочинку.

2. Вдома – найкраще

Перший тиждень, після прекрасних днів відпочинку, зазвичай найважчий. Тому краще повернутися додому за кілька днів до початку роботи. За ці дні можна не лише спокійно прибрати вдома, а й влитися у ритм рідного міста, акліматизуватися, а згодом – налаштуватися на робочий лад. Приїхавши додому, слід одразу розпакувати речі. Це дасть розуму сигнал, що відпустка закінчилася і викличе менш болючі відчуття, аніж розпакування валіз через тиждень.

Правильний вибір дозвілля допоможе впоратися з депресією, яка може настати після виходу їх відпустки. Бажано максимально заповнити свій вільний час в міру активним відпочинком, посиденьками з друзями.

3. Не перепрацьовуйте та відволікайтесь

Як прийдете в офіс, не пірнайте з головою одразу в роботу. Поспілкуйтеся з колегами, випийте кави, покажіть співробітникам фотографії з відпустки, розкажіть про враження. А увечері цього ж дня можна не затримуватися на роботі довше, ніж потрібно.

У момент особливої завантаженості і втоми зрадити приємним спогадам відпочинку, діліться враженнями, переглядайте фотографії.

4. Позитивні плани

Починайте планувати свою наступну відпустку, тільки вийшовши з попереднього. Сміливо починайте переглядати інформацію про курорти або цікавих місцях, де б вам хотілося ще побувати. Це може виявитися гарним стимулом для професійних подвигів і чудово налаштує на робочий лад.

Якщо у перші дні вам не дуже виходить зосередитися на роботі, не хвилюйтеся, – відпустка по-справжньому вдалася!

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації