суббота, 13 октября 2018 г.




Європейський центр з питань меншин (ЄЦПМ, м. Фленсбург, Німеччина) спільно з ГО «Центр евалюації науково-освітніх та соціальних програм» розпочинають набір учасників на тренінговий курс для представників молодіжних громадських організацій та громадських лідерів, зацікавлених у питаннях захисту прав національних меншин та збереження етнонаціонального розмаїття. 


Перший етап тренінгів відбудеться 29-31 жовтня у Львові (для представників Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей), а також 2-4 листопада в Одесі (для представників Запорізької, Миколаївської, Одеської областей). 

Другий етап тренінгового курсу, спрямований на розробку практичних рекомендацій для державної політики щодо національних меншин та етнічного розмаїття, відбудеться у грудні 2018 року у Києві.

До участі запрошуються:
- представники/-ці молодіжних громадських організацій та громадські активіст(к)и, зацікавлені у питаннях захисту прав національних меншин та збереження етнонаціонального розмаїття;
- фахівці/-чині, відповідальні за реалізацію молодіжної та культурної політики на регіональному та місцевому рівнях;
- студент(к)и та молоді дослідники/-ці, що цікавляться питаннями національних меншин та мультикультуралізму в Україні.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників заходу, а також відшкодовують вартість проїзду.

Просимо Вас заповнити реєстраційну форму (http://bit.ly/2RzKL0A) до 12 жовтня 2018 року. Відібрані кандидати будуть повідомлені про результати електронною поштою до 18 жовтня 2018 року. 

Тренінг реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини (Auswärtiges Amt), за сприяння Міністерства молоді та спорту України та Міністерства культури України.

З будь-якими питаннями Ви можете звертатися за електронною адресою ecmi.ua@gmail.com.
Посилання на захід у фесбук: https://www.facebook.com/events/180230119480383/

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації