четверг, 12 апреля 2018 г.




Благодійний фонд «Бібліотечна країна» запрошує до співпраці волонтерів. Якщо ви любите книжки і хотіли б отримати досвід роботи в громадському секторі – вам до нас!


Ми пропонуємо: можливість долучитися до розвитку української бібліотечної сфери, спілкування з членами Фонду (відомими видавцями та громадськими діячами), можливість професійного та особистісного розвитку, отримання рекомендації, яка може стати в нагоді під час майбутнього працевлаштування.

Серед обов’язків: самостійний пошук та підготовка інформаційних матеріалів зі світових тенденцій розвитку бібліотек, переклад статей та інших матеріалів з англійської мови, допомога в організації заходів, допомога в написанні грантових заявок, інші обов’язки відповідно до плану роботи Фонду.

Вимоги до кандидатів/кандидаток: гарне знання української та англійської мов, відповідальність, самостійність, пунктуальність, ініціативність, гарні навички комунікації в письмовій та усній формах, комп’ютерна грамотність: MS Office, Power Point, Інтернет, соціальні мережі, наявність доступу до мережі Інтернет (для дистанційної роботи).

Умови: можливість працювати дистанційно у вільний час, робота волонтерів є неоплачуваною.
Надсилайте резюме у довільній формі на електронну адресу livelibrary.ukraine@gmail.com та кілька слів про те, чому вас зацікавила ця можливість.
Детально ознайомитися з діяльністю БФ «Бібліотечна країна» можна на сайті www.livelibrary.com.ua або на сторінці www.facebook.com/modernUkrainianBooks

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації