четверг, 3 сентября 2020 г.

 🚀 Journalism Exchange Program тепер в онлайн!

Найважливіше, що вам треба знати: у стажерів будуть чудові ментори-практики, які допоможуть їм розвинути професійні навички (hard skills). У кожного ментора буде 3 підопічних журналісти, з якими вони інтенсивно працюватимуть протягом місяця.

🔥 Хто ментори?

⚡️ Можливо, ви потрапите під опіку Олексій Федоров (Olexiy Fedorov), СЕО однієї з провідних європейських вебстудій в царині медіа-проєктів 
Deco.agency
 і видавця прибуткового медіа 
Na chasi
. Від нього ви дізнаєтеся, чому дизайн та верстка важливі, як без особливих технічних знань оформляти сухі матеріали в соковиті, які інструменти використовувати в роботі з колегами та як зробити ваші матеріали такими, щоб їх любив Гугл.

⚡️ Вашою менторкою може стати 
Олександра Горчинська
, яка працює на сайті 
НВ
 і висвітлює такі теми, як медицина, ВІЛ/СНІД, секс-робота, наркозалежність, сексуальна освіта, ЛГБТ і гендерна ідентифікація. Від неї ви дізнаєтеся, як писати на "чутливі" теми, де шукати героїв, експертів та інформацію, як уникати мови ворожнечі та яку лексику використовувати, коли пишете про вразливі групи населення.

⚡️ Ви можете отримати доступ до найкращих українських медійників, будете розбиратися в особливостях роботи українських і міжнародних медіа, а також вчитися писати, редагувати і створювати дуже різні матеріали про медіа з головною редакторкою The Lede 
Tanya Gordiienko
.

⚡️ Вам може пощастити потрапити до Федор Попадюк, який розвиває подкасти як напрямок на 
Українська правда
 і веде телеграм-канал «УП. Кляті питання». Він розкаже про секрети аудіовиробництва і спробує залучити вас у справжню подкастну секту.

⚡️ А разом із 
Valeriya Egoshyna
, яка чотри роки працює над розслідуваннями в проєкті 
Схеми: корупція в деталях - RFERL
, ви шукатимете різні підходи до роботи над темою, шляхи розв'язання поточних проблем (а вони в процесі не можуть не з'явитися), вирішуватимете, як краще подати складну тему, та, можливо, вигадаєте щось нове.

🔥 Що ми пропонуємо стажерам:
- онлайн-стажування з 14 вересня до 14 жовтня;
- допомогу, підтримку і фідбек від професійних медійників, які є експертами у певній сфері;
- якісне і ефективне онлайн-навчання, яке передбачає роботу з реальними кейсами під наглядом і з допомогою компетентного ментора, знання і навички у конкретних сферах, які допоможуть вам стати більш професійними у своїй сфері.

🔥 Подавайтеся, якщо ви:
- працюєте у журналістиці до 5 років;
- хочете впевнено розповідати друзям/знайомим/роботодавцям, що вмієте не “все потрохи”, а розбираєтесь у “цьому”, “ось цьому”, “і ще цьому”;
- готові інтенсивно вчитися і виконувати завдання ментора, бути на зв’язку і не пропускати дедлайни.

Оскільки це стажування проходитиме в онлайн-форматі, ми не можемо платити стажерам стипендії. Ми впевнені, що отримані знання і навички принесуть більше користі, ніж будь-яка стипендія.

📌 ДЕДЛАЙН реєстрації: 8 вересня.
Заповнити анкету можна за лінком: https://forms.gle/DaTAncAU55VErdUU9

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації