четверг, 10 сентября 2020 г.

 📖 Новий навчальний рік щойно розпочався. Усі почали активно шукати можливості для особистого та професійного розвитку. Хочеш дізнатись більше про можливості для молоді та познайомитись із командою професіоналів Міністерства фінансів України?

‼️Тоді ти 100% маєш заповнити анкету на стажування молоді в Мінфіні вже зараз!

Найважливіше, що вам треба знати: у стажерів будуть чудові ментори-практики, які допоможуть їм розвинути професійні навички (hard skills). У кожного ментора буде підопічний, з яким вони інтенсивно працюватимуть протягом 3 місяців.

🔥Хто ментори?

⚡️Можливо, ви потрапите під менторство Олени Михайлової – начальника відділу навчання та розвитку. Від неї ви дізнаєтеся про формування системи KPI, процесу заохочення та нагородження працівників апарату Міністерства, запуск нового процесу оцінювання 360 та ще багато цікавого.

 

⚡️Вашою менторкою також може стати Олена Зубченко – начальник Управління з корпоративного управління об’єктами державної власності. Від неї ви дізнаєтеся^

-          як підготувати та організовувати проведення загальних зборів акціонерів; про супровід операцій з державним майном, приведенням документів у відповідність з вимогами законодавства України;

-          як підготувати зміни до статутних документів товариства; визначення політики власності та розроблення плану корпоративного управління та ще багато іншого.

🔥Що ми пропонуємо стажерам:

-          стажування з жовтня по грудень поточного року;

-          допомогу, підтримку і фідбек від менторів, які є експертами у певній сфері;

-          якісне і ефективне навчання, яке передбачає роботу з реальними кейсами під наглядом і з допомогою компетентного ментора, знання і навички у конкретних сферах, які допоможуть вам стати більш професійними у своїй сфері.

🔥Подавайтеся:

-          хочете впевнено розповідати друзям/знайомим/роботодавцям, що вмієте не "все потрохи", а розбираєтесь у "цьому", "ось цьому", "і ще цьому";

-          готові інтенсивно вчитися і виконувати завдання ментора, бути на зв’язку і не пропускати дедлайни;

-          високі аналітичні здібності, відповідальність, організованість, ініціативність, бажання вчитися;

-          володіння англійською мовою upper intermediate та вище є додатковою перевагою.

Оскільки це стажування, то оплата праці не буде здійснюватися. Але ми впевнені, що отримані знання і навички вам принесуть більше користі.

Найкращим студентам будуть надані рекомендаційні листи, а також може бути запропоновано участь у проектах, що реалізуються Мінфіном, або отримати шанс стати повноцінним членом нашої команди.

📌ДЕДЛАЙН реєстрації: 18 вересня

Заповнити анкету можна за лінком: https://forms.gle/vNvn6tJmr7kckjRu6

За додатковою інформацією можна звертатися (044) 201-56-99 (tarakanova@minfin.gov.ua)

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації