среда, 12 августа 2020 г.

 Юридична фірма INTEGRITES розпочинає набір студентів на третій щорічний курс i-Talents. Він відбудеться 11-12 вересня 2020 року у формі інтелектуального баттлу: команди учасників будуть змагатися за першого клієнта. Переможе команда, яка найкраще обґрунтує та презентує комерційну пропозицію і вдало розв’яже справжній кейс для потенційного клієнта.

Програма орієнтована на студентів 3-6 курсів юридичних факультетів українських ВНЗ. За результатами оцінювання експертною комісією, найкращі студенти отримають можливість стажування та подальшого працевлаштування в INTEGRITES.

Студенти курсу дізнаються:

  • Як обрати юридичну спеціалізацію
  • Як здобувати нових клієнтів і продавати юридичні послуги
  • Як створювати комерційну пропозицію, щоб виділити її серед інших
  • Як працює сучасна юридична фірма
  • Які soft і hard skills є ключовими для юриста

Курс передбачає практикум з розвитку юридичного бізнесу від експерта INTEGRITES – старшого партнера Вячеслава Корчева. Команди практик антимонопольного, корпоративного, податкового, банківського та фінансового права, а також вирішення спорів та міжнародного арбітражу проведуть для студентів майстер-класи. Вони допоможуть учасникам баттлу глибше зрозуміти юридичну проблему потенційного клієнта та знайти спосіб її розв’язати.

Запрошений спікер – Кент Стоун, керівник з BD та маркетингу юридичної фірми Linklaters (Великобританія), що входить до так званого Magic circle*. Кент Стоун має 19-річний досвід роботи в маркетингу та розвитку бізнесу в Європі, Австралії та Азії та спеціалізується на управлінні відносинами з клієнтами.

«Юридичні факультети в українських ВНЗ пропонують студентам переважно теоретичні знання. Ми вирішили відійти від теорії і цього року змінили формат iTalents. Учасники в ігровій формі здобудуть практичні знання, які можна застосувати на першому місці роботи. Крім того, ми навчимо азам business development та продажу юридичних послуг – це важлива навичка для фахівця, що планує будувати кар’єру в юрфірмі», – коментує керуючий партнер INTEGRITES Олексій Фелів.

Щоб стати учасником i-Talents, потрібно до 31 серпня 2020 року включно заповнити форму реєстрації за посиланням. Зареєстровані учасники отримають підтвердження на електронну пошту і матимуть надіслати оргкомітету CV та тематичне есе англійською мовою. Більше інформації про курс – https://i-talents.integrites.com.

*The Magic circle – неформальний термін, яким позначають п’ять найпрестижніших та найприбутковіших юридичних фірм Великобританії: Allen & OveryClifford ChanceFreshfields Bruckhaus DeringerLinklaters and Slaughter and May.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації