понедельник, 27 июля 2020 г.

Дорогі друзі, хтось із вас уже зіткнувся, хтось ще немає досвіду з трудомістким процесом пошуку роботи. Ми також прекрасно знаємо як вас обтяжує одвічна трілемми між отриманням робочого досвіду, прагненням виконувати цікаву роботу і бажанням заробляти. Однак з урахуванням COVID-19, ця проблема вибору, на жаль, для багатьох з вас була деконструйована до фактичного працевлаштування.

Ми - компанія Orbit хочемо звернутися до вас з пропозицією про взаємовигідну кооперацію спрямованої на виконання таких цілей:
1. Розширити вам можливість вибору роботи, відповідної вашим інтересам;
2. Скоротити ваші тимчасові витрати на пошук;
3. Підвищити, на скільки це можливо, ймовірність вашого працевлаштування.

Ми - група людей які проходили через ті ж самі проблеми, що і ви проходите зараз. Тому, в першу чергу, нами рухає бажання полегшити і постаратися хоча б частково вирішити проблему працевлаштування людей з обмеженим досвідом роботи.

Зараз нам ДУЖЕ ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА, для цього ми приготували невелике опитування яке не відніме у вас більше п'яти хвилин. Ми обов'язково врахуємо думки і побажання кожного з вас і вже на основі їх, ми випустимо найбільш підходящий вам продукт який допоможе вам ефективніше працевлаштуватися.

Ссылка на опрос:

0 коммент.:

Отправить комментарий

Популярне

Останні публікації