понедельник, 2 декабря 2019 г.

"Найбільша юридична фірма України запускає Asters Arbitration Moot Court School – нову безкоштовну навчальну програму для українських студентів-учасників найбільш престижних moot courts з міжнародного арбітражу.
Asters Arbitration Moot Court School складатиметься з двох основних курсів: Legal Writing та Oral Advocacy. Заняття проходитимуть англійською мовою і відбудуться 12-15 грудня 2019 року в офісі Астерс у центрі Києва.
До реєстрації для участі в Asters Arbitration Moot Court School запрошуються українські студенти-правники, які є або планують стати учасниками Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot, Frankfurt Investment Arbitration Moot Court або FDI Moot Court. Для того, щоб подати заявку на участь, будь ласка, надішліть своє CV на адресу електронної пошти arbschool@asterslaw.com, вказуючи moot court, у якому ви берете або збираєтеся брати участь та навчальний заклад, який ви представляєте. Кількість учасників Школи обмежена, дедлайн для подачі заявки на участь – 5 грудня 2019 року.

Більше деталей про розклад та програму Школи – за лінком: https://www.asterslaw.com/ua/press_center/news/asters_arbitration_moot_court_school_to_be_launched_in_december_2019/
28.11 - Asters AMCSchool.PNG

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації