вторник, 13 марта 2018 г.

Шановні колеги!

27 березня 2018 р. навчально-науковий інститут «Інститут геології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводить Ярмарку вакансій виробничих організацій та наукових установ для студентів Інституту та Коледжу геологорозвідувальних технологій.
На сьогодні Київський університет імені Тараса Шевченка єдиний вищий навчальний заклад в Україні, де в рамках спеціальності «Науки про Землю» навчають фахівців всіх геологічних спеціальностей на всіх рівнях підготовки: від молодших спеціалістів і бакалаврів до магістрів, докторів філософії і докторів наук. 

Університет готує 
- геологів, 
- геофізиків, 
-гідрогеологів, 
- геохіміків, 
- фахівців з геології нафти і газу
- геоінформатики, 
- економічної геології тощо
З 2016 р. розпочата також підготовка фахівців за освітньо-професійними програмами «Геоінформаційні системи та технології» та «Оцінка землі та нерухомого майна» в рамках спеціальності «Геодезія та землеустрій».
Запрошуємо представників державних і приватних сервісних геологічних і геофізичних компаній, видобувних компаній, проектних інститутів, академічних і галузевих наукових установ, у яких є потреба у підготовці і перепідготовці кадрів геологорозвідувальної галузі.
Для зареєстрованих учасників в фойє Інституту будуть надані стенди                   (1.5 × 1.1 м) та столи для розміщення рекламної продукції, в Залі засідань вченої ради (аудиторія 104) передбачена можливість показу презентації установ і організацій. В програмі заходу передбачено знайомство з Інститутом та кафедрами, відвідування геологічного музею та наукових лабораторій.
Захід планується розпочати о 10-00 в корпусі ННІ «Інститут геології» за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 90. Участь в заході – безкоштовна.
Про можливість взяти участь у заході просимо повідомити (тел. 044-521-33-38) та надіслати Анкету учасника Ярмарки вакансій заст. директора Безродній Ірині Миколаївні (E-mail bezin3@ukr.net). 

0 коммент.:

Отправить комментарий

Популярне

Останні публікації