вторник, 27 февраля 2018 г.


7 лайфхаків, як влаштуватися на роботу в Deloitte
Хочеш влаштуватися на роботу в Deloitte? Не знаєш, з чого почати? Працівники відділу Talent (так у Deloitte називається HR-департамент) дають тобі корисні лайфхаки, як знайти для себе вакансію своєї мрії та вийти на контакт із компанією:
1. Уважно монітор кар’єрну сторінку Deloitte. Там постійно зявляються нові вакансії, і, можливо, саме на цьому тижні ти знайдеш ту, на яку захочеш податися.
2. Бери участь у літній програмі стажування в консалтингу, школі аудиту The Big Audit Theory, вирішуй податковий кейс Deloitte на платформі Casers або спробуй свої сили у CFA Challenge в залежності від департаменту, у який хочеш потрапити.

3. Іноді ми організовуємо воркшопи в нашому офісі, куди запрошуємо бажаючих студентів. Про них можеш дізнатися на офіційній сторінці Deloitte Ukraine у Facebook.https://www.facebook.com/DeloitteUA


4.Ти можеш зустріти команду делойтівців на виставках стажування для студентів у найбільших університетах Києва і поспілкуватися з командою, задати всі турбуючі тебе питання стосовно роботи в Deloitte.
5. Deloitte співпрацює з YEP, Stud-Point та іншими організаціями, за підтримки яких проводить цікаві події. Тож слідкуй і за оновленнями на сторінках цих організацій.
6. Делойтівці охоче діляться своїми знаннями в університетах – це може бути як курс лекцій на податкову тематику, інтерактив по soft-skills, так і презентації про професію аудитора або що таке Employer branding та навіщо він потрібен компанії. 
7. Нещодавно Deloitte запустив чат-бота D.TalCa, де бот Деталька не тільки ознайомить тебе із компанією та розкаже про найближчі події, а й підбере тобі вакансію згідно з твоїм досвідом роботи та побажаннями.
Як бачиш, є багато можливостей потрапити у Deloitte J Можливо, саме ці поради допоможуть тобі розпочати свою кар’єру у «Великій четвірці»! 

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації