пятница, 3 мая 2019 г.

Подобаються цифри, любиш аналізувати, хочеш навчитись працювати з великими масивами інформації – тоді Alfa SQL Challenge саме для тебе!

У час стрімкого розвитку Big Data та Open Data найсильніші кандидати – це ті, хто вміє аналізувати дані, знаходити відповідності та працювати з SQL.
Вирішення технічних питань (завантаження та обробка інформації), а також створення підсумків на їх основі зробить тебе справжнім знавцем ризик-менеджементу!

Інтригує? Хочеш бути в тренді? Тоді реєструйся, дивись кейс і приймай SQL Challenge 👉 https://www.facebook.com/events/338588206861054
Дедлайн завантаження рішення 2 червня (23:59).

⛳️ В рамках конкурсу запланована менторська зустріч з керівниками профільних департаментів Банку, на якій можна буде поставити запитання та отримати поради щодо вирішення кейсу. Ментори від банку:
  • Керівник відділу розвитку та впровадження систем прийняття рішень
  • Керівник відділу моделювання та портфельного аналізу
Зустріч буде проходити в головному офісі банку у м.Київ. На зустріч відкрита окрема реєстрація за посиланням - bit.ly/2KVw4Wt

⛳️ Учасники з найкращими рішеннями отримають запрошення на роботу аналітиком до Head Office банку (офіційне працевлаштування в підрозділах: ризики, фінанси, ІТ, казначейство та бізнес-підрозділи).

Цікаво? Переглядай кейс і вперед до перемог!
Деталі та реєстрація 👉 bit.ly/2UF5Qr4


0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації