вторник, 5 июня 2018 г.




У червні Київський молодіжний центр запускає місячний освітній курс з молодіжного підприємництва Business Camp. Проект сворений для підтримки обізнаності студентства про можливості створення власної справи та ведення бізнесу в Україні та світі.

Курс лекцій складається з шести послідовних тем, які допоможуть зрозуміти механізми запуску та розвитку підприємств різних масштабів та напрямків. Спікери — власники біснесу різних напрямів на власних прикладах покажуть основні кроки до запуску бізнесу з нуля та розвитку його до успішних національних та міжнародних компаній. Також серед спікерів є тренери та коучі, які допоможуть учасникам розвивати власні підприємницькі якості.

«Започаткування власної справи — це не лише спосіб отримання прибутку, але і можливість зробити вагомий внесок у розвиток суспільства, надаючи необхідні послуги або товари та створюючи зайнятість для населення. Це також можливість саморозвитку та використання ентузіазму, амбіцій, енергії, знань і креативності молоді на користь економічного розвитку країни», — стверджують засновники курсу у Київському молодіжному центрі.

Курс триватиме місяць та складатиметься з шести зустрічей:
1 лекція — 12 червня — «Цьому не вчать у школі, або звідки беруться гроші?»
2 лекція — 14 червня — «Як почати власну справу та де взяти стартовий капітал?»
3 лекція — 18 червня — «Як створити бізнес з нуля? Торгівля в США та Китаї»
4 лекція — 21 червня — «Як створити IT компанію та знайти інвестора?»
5 лекція — 25 червня — «Як створити успішний стартап в юридичній професії»
6 лекція — 3 липня — «Три секрети мільйонерів».

Участь у проекті можуть взяти учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Києва та студенти вишів. Для участі у лекціях курсу необхідна реєстрація: https://goo.gl/z3cZc1

Контакта особа: Трутенко Андрій (тел. 097 545 16 17).

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації