понедельник, 25 июня 2018 г.



Запрошуємо Ваших студентів до вирішення кейсу від Національного банку України з оцінки впливу стратегії на майбутнє фінансової екосистеми країни. Це гарна можливість для студентів перевірити отримані під час навчання знання в роботі над реальним проектом.
До участі у вирішенні кейсу запрошуються студенти та випускники (1 – 3 роки після закінчення) вищих навчальних закладів. Брати участь можна самостійно або у командах до 4 осіб.
Учасники з найкращими рішеннями отримають запрошення на стажування у Департаменті стратегії та реформування Національного банку України.
Під час проведення кейсу передбачені менторська зустріч (05.07.2018 в приміщенні Навчального центру НБУ), відкрита зустріч представників НБУ зі студентами (більш детальна інформація буде поширена через кабінет кейсу). Захист фінальних рішень відбуватиметься у НБУ.
Реєстрація на кейс вже відкрита.
Дедлайн прийому рішень: 22 липня 2018 року (23:59).
Детальна інформація, реєстрація та повний опис кейсового завдання за посиланням: casers.org/cases/keys-v-d-nbu-vryatuy-2118-r-k.
У разі виникнення організаційних питань – звертатись до служби підтримки CASERS: email support@casers.org тел. +380990130666.
Просимо Вас поширити інформацію серед студентів та розмістити анонси заходу на інформаційних ресурсах університету.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації