четверг, 18 апреля 2019 г.




 

 
Ми шукаємо Customer Support Representative!


Робота нашого Support member про побудову відносин, що базуються на довірі з нашими англомовними клієнтами і про допомогу їм у вирішенні проблем.

Від нас: фінансова мотивація від 15 000 грн. і вище; здорова робоча атмосфера; гнучкий графік: ранок (7-15), день (15-23) і ніч (23-07); корпоративне таксі; новий комфортний офіс в центрі.

Плюс до всього: навчання тонкощам роботи з західними клієнтами; робота в молодій команді: підтримка, довіра та толерантність забезпечені; Speaking Club з Native Speaker раз в тиждень і доступ до корпоративної бібліотеки.

Чому ти зможеш навчитися у нас:
підвищити свою англійську до рівня Advanced;
встановлювати емоційний контакт з клієнтом і тим самим розвивати емпатію;
прокачаєш навички спілкування - ти будеш висловлювати свої думки чітко, щоб ні у кого не залишалося сумнівів на рахунок твоїх рішень;
управляти своїм часом - твоя ефективність підвищиться в декілька разів;
досягати поставлених цілей - тобі будуть поставлені чіткі завдання і надані інструменти для їх вирішення (але також ми цінуємо перфоманс);
вмінню переконувати і впливати на інших, тим самим допомагаючи людині повернутись у стан спокою.
відчувати свій внесок в загальний результат - тому що наш продукт доленосний.

Від тебе: англійська (письмова та усна) не нижче Upper Intermediate, тому що всі наші клієнти англомовні; бажання розвиватися і підкорювати нові вершини; бути небайдужим і щиро хотіти допомогти людям.
 
Надсилай СV або рекомендації на пошту hr@dexdgtl.com або пиши в телеграм @valeriiaHR.
Ми чекаємо тебе :)

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації