вторник, 16 октября 2018 г.



Запрошуємо студентів на зустріч із Дмитром Донцем, директором, керівником практики вирішення спорів АО «#PwC Legal Україна»


Плануєш розпочати кар’єру у юридичній сфері? Безліч вакансій та стажувань, але не розумієш, на які пропозиції варто звертати увагу? Запрошуємо на зустріч #PwC_Club з Дмитром Донцем, директором, керівником практики вирішення спорів АО «#PwC Legal Україна». Щоб раз і назавжди розібратися з усіма можливостями реалізації у юридичній професії.

Дмитро має значний досвід супроводження спорів, практичні знання у сфері корпоративного оподаткування (включаючи фінансові облік та звітність), трансфертного ціноутворення, структурування залучення інвестицій та виведення прибутку. Понад десять років працював у сфері податкового консалтингу, а впродовж останніх двох років очолював департамент адміністративного оскарження та судового супроводження Державної фіскальної служби України (ДФСУ). Протягом своєї кар'єри працював із такими компаніями як Avon, Carlsberg, eBay, Eni, EPAM, GSK, Jabil Circuit, Naspers, Sandoz/Novartis, Sanofi, TopShop та іншими.

Коли? 1 листопада 2018 року, 17:00-19:00
Де? м. Київ, вул. Жилянська, 75 (офіс PwC Україна)

Реєструйся* - http://bit.ly/PwC_Club_Legal2, готуй запитання та приходь!

Адвокатське об'єднання «PwC Legal» в Україні - команда юристів та адвокатів, яка спеціалізується на питаннях національного та міжнародного законодавств, і є частиною найбільшої професійної мережі, що нараховує 3200 юристів у 85 країнах світу. Деталі за посиланням: https://www.pwc.com/ua/uk/services/legal.html

*Вхід безкоштовний для студентів та випускників 2018, 2017, 2016 рр., реєстрація обов'язкова: http://bit.ly/PwC_Club_Legal2

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації