понедельник, 13 августа 2018 г.




Багато людей рано чи пізно вимушені змінювати місце роботи та звільнятися з організації, де працюють не один рік. І мабуть, кожен з нас розуміє, що перед тим, як залишити колектив та піти у «вільне плавання» хотілося б залишити після себе приємні спогади. Підготували для вас декілька порад, як звільнитися легко і без проблем.

1. Обов’язково попередьте керівника про звільнення, як мінімум за два тижні, а в ідеалі за місяць. Це дозволить обом сторонам мати достатньо часу для того, щоб вирішити фінансові та юридичні питання.

2. Усі питання вирішуйте з вашим керівником особисто. Намагайтеся залишатися у гарному гуморі. Звільнення – це не завжди приємний процес. Але ж ви все одно ідете, тому не варто гніватися.
3. Обов’язково знайдіть час для ваших колег, та подякуйте їм. Це особливо важливо, якщо ви хочете продовжувати вашу кар’єру у тій же самій сфері. Знання і навички – це, звичайно, важливо, але зв’язки і знайомства – теж.

4. Напишіть листа самому собі, щоб підбити підсумки. Напишіть чого ви навчилися, як виросли. Не забудьте вказати причину звільнення у тому ключі, чого б ви ще хотіли досягти, але не можете зробити на цьому робочому місці.

5. Ну і звичайно, не сумнівайтеся у собі і не дозволяйте на себе тиснути, якщо ви уже прийняли рішення, то ідіть до кінця.

0 коммент.:

Отправить комментарий

Архів

Популярне

Останні публікації